Mina Hemligheter – Sophie Kinsella

Recension

Mina hemligheter

Tänk om en fullkomlig främling skulle få reda på dina innersta tankar. Dina mest pinsamma hemligheter. Till exempel att du förfalskade dina mattebetyg för att förbättra ditt CV, hur du förlorade oskulden och att du har haft sönder kopiatorn på jobbet minst fyra gånger. Det är precis det som händer Emma Corrigan.

På flyget tillbaka mot London från en misslyckad jobbresa slår flygrädslan till, och samtidigt som hon tror att planet ska störta hasplar hon ur sig hela livets bekännelser till den snygge amerikanen i sätet bredvid. Tacksamt nog landar de säkert och Emma bestämmer sig för att lämna allt hon sagt bakom sig, vilket går bra fram tills att hon kommer till jobbet nästa dag och träffar sin nya chef. Han heter Connor, och igår satt han bredvid henne på flyget från Skottland.

Åsikt

Har på senare tid läst/lyssnat på flera böcker av Sophie Kinsella. Jag är glad att jag upptäckte henne via böckerna om Rebecka Bloomwood (Shopaholic-serien) och inte att detta var den första. Denna bok gillade jag verkligen inte. Visst den fungerar som ett alternativ när man ligger i hängmattan, men det finns bättre böcker att läsa. Tycker att boken var väldigt överdriven, på gränsen till irriterande. Karaktärerna var väldigt stereotypa och man kunde tidigt lista ut vad som skulle hända. Jag skulle vilja att Sophie Kinsella utvecklar sitt skrivande och inte bara skriver dessa böcker som alla är väldigt lika varandra.

Adlibris: Pocket, Ebok, Ljudbok

Bokus: Pocket

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *