Helgfrågan v. 30

Helgfrågan

Helgutmaning

Veckans helgfråga från Mia är:

Vilken typ av böcker du undviker att läsa?

Fick tänka en stund på denna fråga, vill helst se mig som en person som läser det mesta. Men jag skulle nog säga att jag undviker rena kärleksromaner. Räknar inte chick-lit till denna genre, det är en genre som jag gärna läser. Just nu är jag inte heller speciellt förtjust i böcker med vampyrer, hade en period förut när jag läste Twilight och True Blood men har nu kommit över det.

Bonusfråga: Motionerar du?

Jag försöker att vara på gymmet 5 dagar i veckan, vid sidan av vardagsmotionen som brukar bli minst 1 timmes promenad per dag eller vara ute och cykla någon timme. Kör både styrketräning, löpning men favoriten just nu måste nog vara yoga och pilates. Kan rekommendera att lyssna på ljudböcker samtidigt som man är på gymmet.

12 kommentarer

 1. Vampyrer har jag också svårt för. Vet inte exakt varför, men hittills har jag inte hittat någon bok eller TVfilm/serie med sådana som jag gillat.

 2. Har som mål i år att läsa Twilight, har läst 2 böcker hittills och är inte speciellt imponerad.

  1. saraflodin

   Tycker att du ska läsa andra böcker istället. De är inte speciellt bra

 3. Lite samma här när det gäller vampyrer, det har funkat med nån enstaka bok/tv-serie, men oftast klickar det inte mellan oss 😉

 4. Älskade True Blood-serien (bokformen)!

  Tränar också rätt mycket och njuter av att ha fått igång löpningen nu i sommar.

  1. saraflodin

   Den var väldigt bra

 5. undviker också kärleksromaner. det var imponerande mycket motion! yoga och pilates är också favoriter. och styrketräning

 6. Ljudböcker och gymmet hade varit någonting!! Kanske jag borde prova till vintern. Vampyr perioden har jag också vuxit ifrån, det känns som att den tiden är lite förbi.

 7. Vampyrer har jag egentligen aldrig gillat och speciellt inte den nya, moderna, sexiga varianten. Det händer dock att jag hittar en bok om vampyrer som jag gillar 🙂

 8. Chick-lit är något jag undviker, kom jag också på nu. Poweryoga och pilates är väldigt effektivt, om man kan utöva det. För mig var det yrselproblem som satte stopp för saken.

 9. Härligt mycket träning! Jag läser både chick-lit och böcker om kärlek men inte så ofta. Twilight-böckerna har jag läst och böcker om vampyrer är väl inte något jag undviker aktivt. Blir jag sugen på en bok om vampyrer så läser jag den men söker inte direkt efter det.

 10. Vampyrer har jag svårt för.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *