Mitt (inte så) perfekta liv – Sophie Kinsella

mitt-inte-sa-perfekta-liv

Mitt (inte så) perfekta liv – Sophie Kinsella

Enligt Instagram lever Kate Brenner verkligen det perfekta livet, med en våning i London, en glamourös karriär i PR-branschen och dagliga äventyr. Fast det är inte riktigt sanningen I verkligheten hyr Kate Brenner ett pyttelitet rum utan plats för kläder, pendlar långväga till sitt otacksamma assistentjobb och livet hon visar upp på sociala medier är inte hennes eget. Men det kan ju bli, någon gång. Eller?

En dag händer det värsta tänkbara: Demeter, Katies omåttligt lyckade chef, ger henne sparken. Katie tvingas lämna London och återvända till sina föräldrars gård på landsbygden. Väl där bestämmer hon sig för att börja om på nytt och använda sitt PR-sinne till att hjälpa föräldrarna förvandla gården till en lyxcamping för stressade stadsbor. Idén blir en succé, affärerna går strålande och Katie börjar faktiskt trivas med livet igen fram till den dag då en oväntad gäst checkar in: hennes gamla chef Demeter.”

Jag har läst de flesta böckerna som Sophie Kinsella gett ut. Har läst hela Shopaholic-serie och flera av hennes fristående böcker. Jag har tyckte om alla hennes böcker, hennes böcker är lättsamma, småroliga, snabblästa. De är helt klart perfekta böcker att ligga och läsa i hängmattan nu i sommar. Om man gillar feelgood-böcker kan jag rekommendera denna. När man läst klart boken har man känslan av att man läst en riktigt bra feelgood-roman, men det är inte mer än så. Boken är bra när man läser den, men det är inget man tar med sig när man läst klart den.

Adlibris: Inbunden, Ebok, Ljudbok

Bokus: Inbunden, Ebok, Ljudbok

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *