Helgfrågan v. 27

Helgfrågan v. 27

Helgutmaning

Veckans helgfråga som Mia ställer är:

Vilken bok är du mest nyfiken på i din sommarbokhög?

Det är flera böcker som jag vill läsa under semester. En av böckerna jag ser mycket fram emot att läsa är Annabella av Lina Bengtsdotter. Är det någon av er som läst den? Har hört bra kritik om denna bok, och i och med att hon ska till Crimetime Gotland i sommar vill jag läsa boken innan jag åker. Har som mål att läsa/lyssna på så många av författarnas senaste bok som möjligt av de som kommer att komma till Crimetime.

Bonusfråga: Vad ska du på semestern?

Under veckorna jag är ledig kommer det först bli en vecka till London tillsammans med mamma. Efter det blir det en vecka hemma för att sedan bära av till Visby. Sedan är semestern slut. Som student vill i alla fall jag arbeta så mycket som möjligt under sommaren. Vad ska ni göra i sommar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *