Helgfrågan v. 26

Helgutmaning

Veckans helgfråga som Mia ställer är:

Har ni Instagram eller Facebook? Vilket föredrar ni? Eller har ni något annat annat?

Jag har Instagram som är länkat till bloggen. Använder inte Facebook till så mycket mer än att använda messenger. Har precis startat upp mitt Instagram konto så har ännu inte gjort så många inlägg. Har funderat på att börja använda youtube till vissa inlägg, t ex Bookhaul och liknande.

3 kommentarer

  1. Mitt facebook används också ganska sparsamt numera. Har det kvar mest för messenger, några loppissidor som jag är med i och lite småspel.

  2. det finns så mycket att välja mellan. men bloggen är det viktigaste för mig. och Instagram för mina bilder

  3. Facebook har jag bara till bloggen, det var ju nästan tvunget för att kunna hänga med på olika boknörderier.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *