Crimetime Gotland

Crimetime Gotland

Nu i sommar är det dags för den tredje upplagan av Crimetime Gotland. Idag är det bara 32 dagar kvar. Är det någon av er som ska dit eller som varit där tidigare år?

Jag kommer att arbeta som volontär på festivalen i år igen, detta blir tredje året för mig. Tycker det är så himla roligt. Dels får man en chans att träffa författarna, se hur det fungerar bakom kulisserna samt möjligheten att lyssna till alla programpunkter (både under passen men även efter jobbpasset är slut).

Förra året fick jag arbeta tillsammans med kriminalteknikerna. De hade byggt upp en brottsplats och sedan visade hur de gjorde för att säkra spår. Detta var riktigt intressant och är en av punkterna jag måste besöka i år igen.

Har redan laddat nere programbladet och prickat för de programpunkterna jag ska försöka gå på om det inte krockar med mina jobbpass.

De författarna som jag mest ser fram emot att träffa och lyssna på är i år Malin Persson Giolito, Kristina Olsson, Lina Begtsdotter, Camilla Läckberg och Anna Tell. Finns givetvis fler jag vill lyssna på, men ska försöka få deras signatur i böckerna.

För er som ska dit, vilket programpunkt/författare ser ni mest fram emot?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *